Grafikai tervezés

Egyaránt készítek online és nyomdai anyagokat. Online grafika alatt azokat a képeket értjük, amelyek felhasználása weboldalakon, social mediában, Google és Facebook hirdetéseknél történik. Jellemzően kis felbontású, kis fájlméretű anyagokra van szükség, hogy ne lassítsák az adott oldalt.

Ezzel ellentétben a nyomdai grafikákat, mint a könyvborítók, szórólapok, plakátok, kuponok, névjegykártyák könyvjelzők, nagy felbontásban, más színkóddal kell elkészíteni, továbbá a nyomdák egyedi elvárásainak megfelelően.

Gombos László: A hidegháború és még 30 év borító

Ez volt az egyik kedvenc projektem 2021-ben. Szerencsére Lacit nem kellett sokat győzködnöm, hogy készíthessek egy saját tervet. Nem volt rossz az ő elképzelése sem, de úgy éreztem, lehet ez jobb is. 

A könyvről és a szerzőről bővebben        IDE KATTINTVA tudsz tájékozódni.

 

grafikai-tervezes

Grafikai tervezés árai

Számos ötlettel és kivitelezéssel volt már dolgom, és ahány ügyfél, annyi féle kérés érkezett már. Nehéz pontos árakat meghatározni anélkül, hogy a konkrét megbízást ismerném, ezért minden esetben egy sorvezető segítségével pontosítjuk mi is az amire valójában szükséged van. Az ajánlatkérés, és az hogy átbeszéljük a lehetőségeket nem jelent semmi féle kötelezettséget számodra, viszont elkerülhető, hogy olyan szolgáltatást rendelj meg, amire az ég világon semmi szükséged sincs.

KÖNYVJELZŐK

Borítók

Plakátok/Szorólapok

Bátran kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés teljesen ingyenes és nem jár semmiféle kötöttséggel.

KAPCSOLAT

KÖVETÉS

zsiros-petroczki-kitti