RÓLAM

A nevem Zsiros-Petróczki Kitti. Egyéni vállalkozó vagyok és több területen is tevékenykedem. Sokszínű egyéniség vagyok, többféle dologgal foglalkozom. Folyamatosan képzem magam és igyekszem minden területen naprakész lenni.

A legtöbb végzettségem valamilyen módon kapcsolódik egymáshoz, de például az alapszakmám, ami a felszolgáló szakma, ma már csak a kávésznobságságomban megfigyelhető.

Két nagy tömbre tudom osztani a foglalkozásaimat. Az egyik része a könyvek és a könyvkiadás, a másik az önismeret. A könyves szektorban kiadóvezetőként, íróként, grafikusként és online maretingesként dolgozom. A másik vonalon önismereti tanácsadásokat tartok és tarot elemzéseket készítek.

Lujzi élete, Alfonz Ikerlángja, Elképzelt terápia. Három könyv, három élet, három személyiség…

Egy dolog mégis közös bennük, – azonkívül, hogy mindhármuk történetét én írtam – a fejlődés.

könyvek

2019 óta foglalkozom tarot elemzéssel, amihez folyamatosan hozzátanulom a különböző technikákat, módszereket, amelyekkel segíthetek a hozzám fordulóknak. Időnként workshopokat is tartok, ahol csoportosan beszélgetünk.

Önismereti tanácsadás, tarot elemzés

Borítótervezés, könyvjelző, névjegykártya, plakát, megállítótábla, szórólap, posztkreatívok, logók…

2020-ben végeztem el az első grafikai tanfolyamot. Azóta online és print anyagokat egyaránt készítek.

Grafikai tervezés

Vannak speciális szegmensek az online marketing területen, ahol nem lehet a szokásos sémákat alkalmazni. Ilyen például a könyvpiac és a spirituális szolgáltatások, tanfolyamok. Széles a célközönség és rengeteg pénzt ki lehet dobni feleslegesen az ablakon, ha nem értünk hozzá.

Online marketing

KAPCSOLAT

KÖVETÉS

zsiros-petroczki-kitti