Oldal kiválasztása

Lujzi Élete Könyv

+1.390.-Ft szállítási költséggel.
Akció!

Oldalszám: 218 – 209
Megjelenés dátuma: 2019.12.12
A Alfonz ikerlángjának megjelenéséig (2020.12.12), csak előrendelhető!
Szállítás: 2020.12.14-től.

Szerző: Petróczki Kitti

3.490 Ft 1.590 Ft

Írd be a számmezőbe, hogy hány könyvet
szeretnél előrendelni, és kattints a
“Megrendelem” gombra.

Tudj meg többet a könyvről:

Csomagban csak 1.745.- Ft!

Teljes áron 3.490.- Ft

*A rendeléshez görgess feljebb, és tedd a kosaradba a terméket.

Lujzi Élete

Lujzi életében épp úgy, mint minden ember életében, vannak fordulópontok, nehézségek. Saját hozzáállásunk az, ami a legtöbbet tud segíteni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben tudjuk ezeket a nehézségeket legyőzni. A családi, baráti és ismeretségi körömben előforduló élethelyzeteket sűrítettem bele ebbe a történetbe. Beszélek alkoholizmusról, drogokról, párkapcsolati problémákról, öngyilkosságról, nélkülözésről és mindezt úgy, hogy Lujzi végig megtartja pozitív hozzáállását, helyt áll az élet minden területén. Tudom, hogy nincsenek véletlenek. Szóval ha most nézed ezt a videót, akkor eljött az ideje, hogy elolvasd ezt a könyvet, és bízom benne, hogy segítségével te is megtalálod a megoldást saját élethelyzetedre. Ha szeretnéd jobban megismerni Lujzit és az életét, most rendeld elő a folytatással együtt a könyvet, egyedülálló csomagban 50% kedvezménnyel!

Időbeosztás és Célmeghatározó

Időbeosztás és Célmeghatározó

Csomagban csak 1.490.- Ft!

Teljes áron 2.980.- Ft

Időbeosztás és Célmeghatározó

Két segédletet készítettem neked a könyvhöz, amelyekkel te is könnyedén képes leszel meghatározni a saját céljaidat és lebontani kisebb célokra. Fontos, hogy hiába vannak céljaid, ha nem reálisak, nem a sajátod, vagy nem adsz elég időt magadnak valóra váltásukhoz. Ebből a megfontolásból készült el az időbeosztás megtervezését és betartását segítő anyag. Egyik sem működik a másik nélkül, de jó hír, rád csak a megvalósítás vár!

Ismerd meg a teljes csomag tartalmát!

Csomagban mindenre 50% kedvezményt kapsz!

E-book

Csomagban csak 2.790.- Ft

Teljes áron 5.580.- Ft

E-book

Alfonz Ikerlángja és Lujzi Élete E-book formában

A csomagban a fizikai könyvek mellé megkapod a megjelenés napján, 2020. december.12-én mindkét könyv e-book verzióját .epub .mob és .pdf formátumokban, hogy mindehová magaddal vihesd őket!

Csomagban csak 2.790.- Ft
(a 2 e-book)

Teljes áron 5.580.- Ft

(a 2 e-book)