Oldal kiválasztása

Lujzi és Alfonz Könyvcsomag

A két könyv együtt olcsóbb! Rendeld elő őket!

Akció!

Oldalszám: 218
Megjelenés dátuma: 2019.12.12

Szerző: Petróczki Kitti

7.490 Ft 5.990 Ft

Írd be a számmezőbe, hogy hány ilyen csomagot
szeretnél előrendelni, és kattints a
“Kosárba teszem” gombra.

Tudj meg többet a könyvről:

Csomagban csak 1.745.- Ft!

Teljes áron 3.490.- Ft

*A rendeléshez görgess feljebb, és tedd a kosaradba a terméket.

Lujzi Élete

Lujzi életében épp úgy, mint minden ember életében, vannak fordulópontok, nehézségek. Saját hozzáállásunk az, ami a legtöbbet tud segíteni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben tudjuk ezeket a nehézségeket legyőzni. A családi, baráti és ismeretségi körömben előforduló élethelyzeteket sűrítettem bele ebbe a történetbe. Beszélek alkoholizmusról, drogokról, párkapcsolati problémákról, öngyilkosságról, nélkülözésről és mindezt úgy, hogy Lujzi végig megtartja pozitív hozzáállását, helyt áll az élet minden területén. Tudom, hogy nincsenek véletlenek. Szóval ha most nézed ezt a videót, akkor eljött az ideje, hogy elolvasd ezt a könyvet, és bízom benne, hogy segítségével te is megtalálod a megoldást saját élethelyzetedre. Ha szeretnéd jobban megismerni Lujzit és az életét, most rendeld elő a folytatással együtt a könyvet, egyedülálló csomagban 50% kedvezménnyel!

Én biztos vagyok abban, hogy a könyveimmel a segítségedre lehetek!

Ha előrendeled akár a Teljes Könyvcsomagot, akár Alfonz Ikerlángját, onnantól kezdve, hogy készhezkaptad a csomagod, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok az elégedettségedre.
Ha úgy érzed, hogy a könyveim hasztalanok a számodra, csak egy emailt kell írnod nekem a hello@lujzielete.hu címre, és én visszautalom neked a teljes vételárat.

Alfonz Ikerlángja

Csomagban csak 1.995.- Ft!

Teljes áron 3.990.- Ft

Alfonz Ikerlángja

Az Alfonz ikerlángja című regényemben egy vagány srác életén keresztül mutatom be a felnőtté váláshoz vezető göröngyös utat. Akárcsak Lujzi életének története, arra sarkall, hogy soha ne adjuk fel, hiszen sohasem tudhatjuk, milyen közel vagyunk a boldogsághoz. A könyv üzenete, hogy lássuk, mennyire fontos a tisztelet, az elköteleződés és a kitartás, hogy mennyire fontos, legyen valaki, akinek meg tudunk nyílni. Hiszem, hogy mindenkinek megvan a párja a világban, akinek a megtalálása nem a szerencsén múlik, de bele kell tenni a fejlődést, a felajánlást, hogy meglelhessük. Tudom, hogy nincsenek véletlenek, szóval ha most nézed ezt a videót, akkor eljött az ideje, hogy elolvasd ezt a könyvet, és bízom benne, hogy segítségével te is megtalálod a megoldást saját élethelyzetedre. Ha szeretnéd jobban megismerni Lujzit és az életét, most rendeld elő a folytatással együtt a könyvet, egyedülálló csomagban 50% kedvezménnyel!

Szállítás

A kiszállítás december 14-ével kezdődik meg, és remélhetőleg a karácsonyi fő szezon előtt lezajlik az előrendelők számára. Mivel a fizetésre csakis előre, bankkártyával vagy átutalással van lehetőséged, így az átvételkor nem kell fizetned.