Önismereti tanácsadás, tarot elemzés

„Ki egyetlen lelket megment, az egész világot menti meg.”

/Talmud/

Kezd magaddal. Lépj az önismeret útjára és mentsd meg magad.

Pár éve tudatosult bennem, hogy amikor beszélgetek valakivel, akkor nagyon gyorsan mögé látok annak, amiről éppen beszél. Nem csupán a szavakat értem, amik elhagyják a száját, hanem a mögöttes érzelmeket is. Úgy tekintek erre,
mint egyfajta hatodik érzékre. Kettő, maximum három jól irányzott kérdéssel el tudom juttatni beszélgetőpartneremet ahhoz, ami valójában érzelmileg megérintette őt.

Természetesen az már egy más kérdés, hogy ő hogyan reagál erre. Előfordult, hogy a reakció tagadás volt, máskor olyan pontra tapintottam, aminek sírás, majd megkönnyebbülés lett a vége, de természetesen olyan beszélgetőpartnerem is akadt, aki tőlem várta az okfejtést. Mondanom sem kell, hogy eleinte meg is tettem ezt a szívességet és elmagyaráztam az adott helyzetet. Ma már tudom, ez nem cél. Sőt. A saját válaszaira, mindenkinek saját magának kell rájönni.

Egyéni önismereti tanácsadás

Az önismereti tanácsadások 60 percesek. Személyesen Kecskeméten vagy online beszélgetünk az éppen aktuális elakadásokról és együtt megkeressük azok kiváltó okait. Az okok feltárása csak a kezdet, azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy megleljük a megoldást.

Nem adok receptet, nem adom a szádba a szavakat, hanem rávezetlek a saját megoldásaidra. Hiszem, hogy csak azok a megfejtések, ráismerések hoznak változást az ember életében, amik a sajátjai.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy akkor miért is van rám szükség?

Azért mert én kivülről látlak téged és a problémáidat. Érzelmileg nem vagyok érintett és így objektíven tudom érzékelni mindazt, ami körülötted van.

A szolgáltatás díja 12.000 Ft/alkalom

Módszerek

Számtalan módszertanból merítek az üléseken, mert mindenkinél egyedi, hogy mivel tudjuk elérni leghatékonyabban a kívánt eredményt. Tarot önismeret, coach kérdések, családállítás, numerológia, mese elemek, OH kártya feladatok, rajzos feladatok, álomfejtés…

Vannak akik úgy érkeznek hozzám, hogy semit sem tudnak a spirituális dolgokról és nem is érdekli őket. Van akinek a vallási nézeteivel nem összeegyeztethető. Ezt minden esetben szemelőtt tartom és nem használok olyan eszközöket és módszereket, amivel ő nem tud azonosulni.

Tarot elemzés

Egy tarot elemzés 30-40 perc. Személyesen Kecskeméten és online is igénybevehető. A tarot nagyarkánumának segítségével megtudhatjuk mi vár ránk a következő időszakban. Jelenleg 3 kirakási módot használok, amelyből egy a saját egyedi módszerem.

A kártya mindig a jelenlegi érzelmi állapot alapján mutatja meg a lehetséges jövő egy változatát. Mindenkinek elszoktam mondani, hogy amit éppen mutat az egy lehetőség. A legtöbb dolog nincs kőbevésve, hiszen létezik a szabadakarat. Dönthetek, dönthetsz másként.

A szolgáltatás díja:

  • 6.000 Ft/30 perc
  • 12.000 Ft/60 perc
tarot-elemzes-onismeret

Eszközök

Használok több féle tarot kártyát, charme önismereti és jóskártyát, OH kártyát, Dixit kártyát, kristályokat és ingát.

Segíthetek…

ha változásra vágysz és külső segítségre van szükséged

ha elakadtál az élet valamelyik területén

ha időhiánnyal küzdesz és megtanulnád hogyan menedzseld

ha rendbe tennéd a kapcsolataidat, kijelölnéd a határaidat

ha ránéznél a lélek vágyaira

ha újra és újra ugyanabba a helyzetbe találod magad

ha önértékelési problémád van, önbizalomhiányban szenvedsz

Nem én vagyok a te embered…

❌ ha nem akarsz változást

❌ ha alibiből keresel segítőt

❌ ha az az elvárásod, hogy azt mondjam, amit hallani akarsz

❌ ha mentális betegséggel vagy személyiségzavarral küzdesz

Nem vagyok pszichológus, sem pszichiáter, tehát nem diagnosztizálok, nem írok fel gyógyszert és vannak bizonyos dolgok, amik meghaladják a kompetenciámat.

Időpontegyeztetésre telefonon és messengeren hétköznap 9:00-16:00 között van lehetőséged, vagy görgess lejebb és írj nekem a kapcsolat boxban.

Időpontegyeztetés előtt, kérlek olvasd el figyelmesen az Együttműködési feltételeket, hogy elkerülhessük a későbbi félreértéseket.

Telefonszám: +36-30/361-9064

KAPCSOLAT

KÖVETÉS

zsiros-petroczki-kitti