Oldal kiválasztása

Mit kell tudni a csomagról?

Nézd meg a videót!

A lehetőség egy karnyújtásra van tőled!

Görgess, nézd meg a videókat, és tudj meg többet a csomag tartalmáról!

Alfonz Ikerlángja

Csomagban csak 1.995.- Ft!

Teljes áron 3.990.- Ft

Alfonz Ikerlángja

Az Alfonz ikerlángja című regényemben egy vagány srác életén keresztül mutatom be a felnőtté váláshoz vezető göröngyös utat. Akárcsak Lujzi életének története, arra sarkall, hogy soha ne adjuk fel, hiszen sohasem tudhatjuk, milyen közel vagyunk a boldogsághoz. A könyv üzenete, hogy lássuk, mennyire fontos a tisztelet, az elköteleződés és a kitartás, hogy mennyire fontos, legyen valaki, akinek meg tudunk nyílni. Hiszem, hogy mindenkinek megvan a párja a világban, akinek a megtalálása nem a szerencsén múlik, de bele kell tenni a fejlődést, a felajánlást, hogy meglelhessük. Tudom, hogy nincsenek véletlenek, szóval ha most nézed ezt a videót, akkor eljött az ideje, hogy elolvasd ezt a könyvet, és bízom benne, hogy segítségével te is megtalálod a megoldást saját élethelyzetedre. Ha szeretnéd jobban megismerni Lujzit és az életét, most rendeld elő a folytatással együtt a könyvet, egyedülálló csomagban 50% kedvezménnyel!

Ikerláng

Ikerláng

Csomagban csak 1.095.- Ft!

Teljes áron 2.190.- Ft

Ikerláng

Amikor elkészült az Alfonz ikerlángja, úgy döntöttem, hogy írok mellé egy kiegészítő történetet, mivel sokan nem ismerik mélyrehatóan az ikerláng jelenséget. A történetben bemutatom, mit is jelent egy ilyen kapcsolat, és egy kiegészítő történettel szemléltetem is. Végül, de nem utolsó sorban, a regényben szereplő állomásokat is elmagyarázom.

Lujzi Élete

Csomagban csak 1.745.- Ft!

Teljes áron 3.490.- Ft

Lujzi Élete

Lujzi életében épp úgy, mint minden ember életében, vannak fordulópontok, nehézségek. Saját hozzáállásunk az, ami a legtöbbet tud segíteni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben tudjuk ezeket a nehézségeket legyőzni. A családi, baráti és ismeretségi körömben előforduló élethelyzeteket sűrítettem bele ebbe a történetbe. Beszélek alkoholizmusról, drogokról, párkapcsolati problémákról, öngyilkosságról, nélkülözésről és mindezt úgy, hogy Lujzi végig megtartja pozitív hozzáállását, helyt áll az élet minden területén. Tudom, hogy nincsenek véletlenek. Szóval ha most nézed ezt a videót, akkor eljött az ideje, hogy elolvasd ezt a könyvet, és bízom benne, hogy segítségével te is megtalálod a megoldást saját élethelyzetedre. Ha szeretnéd jobban megismerni Lujzit és az életét, most rendeld elő a folytatással együtt a könyvet, egyedülálló csomagban 50% kedvezménnyel!

Időbeosztás és Célmeghatározó

Időbeosztás és Célmeghatározó

Csomagban csak 1.490.- Ft!

Teljes áron 2.980.- Ft

Időbeosztás és Célmeghatározó

Két segédletet készítettem neked a könyvhöz, amelyekkel te is könnyedén képes leszel meghatározni a saját céljaidat és lebontani kisebb célokra. Fontos, hogy hiába vannak céljaid, ha nem reálisak, nem a sajátod, vagy nem adsz elég időt magadnak valóra váltásukhoz. Ebből a megfontolásból készült el az időbeosztás megtervezését és betartását segítő anyag. Egyik sem működik a másik nélkül, de jó hír, rád csak a megvalósítás vár!

Könyvtok

Dupla könyvtok

A könyvtokot úgy terveztük meg, hogy két könyv kényelmesen hordozható legyen benne. Hazai kézműves vászon anyagból készült és egy jópofa fagombot kapott. 30 fokon mosható, nem vasalható. Szárítógépbe nem rakható a puha bélés miatt.

 

Csomagban csak 2.495.- Ft!

Teljes áron 4.990.- Ft

Csomagban csak 2.495.- Ft!

Teljes áron 4.990.- Ft

E-book

Csomagban csak 2.790.- Ft

Teljes áron 5.580.- Ft

E-book

Alfonz Ikerlángja és Lujzi Élete E-book formában

A csomagban a fizikai könyvek mellé megkapod a megjelenés napján, 2020. december.12-én mindkét könyv e-book verzióját .epub .mob és .pdf formátumokban, hogy mindehová magaddal vihesd őket!

Csomagban csak 2.790.- Ft

Teljes áron 5.580.- Ft

Egy kis érdekesség a könyvek hangulatáról!

  • Az egyes fejezeteket QR kódokkal színesítettük.

  • A QR kódok, egy egy zenéhez vezetnek.

  • Minden QR kód egy YouTube linket tartalmaz.

  • Ezek a dalok hivatottak közvetíteni az adott rész hangulatát.

  • A könyv legvégén található QR kód, tartalmazza a könyvben megjelenő összes számot

Íme néhány dallam a könyv sorai mögül:

Hogy milyen dalok vannak a kódok mögött?
Elő a QR Scannerrel és próbáld ki!
(vagy kattints a QR kódra)

Ha előrendelek, mikor kapom meg a csomagot?

Az lfonz Ikerlángja c. könyvem 2020 decemer 12-én jelenik meg, ez egyben az előrendelési időszak végét is jelenti. A megrendelésedet ezt követően fogja kiszállítani a futárcég.  Így a csomagot még kényelmesen be tudod tenni akár a karácsonyfa alá is.  

Szállítás

A kiszállítás december 14-ével kezdődik meg, és remélhetőleg a karácsonyi fő szezon előtt lezajlik az előrendelők számára. Mivel a fizetésre csakis előre, bankkártyával vagy átutalással van lehetőséged, így az átvételkor nem kell fizetned.

Én biztos vagyok abban, hogy a könyveimmel a segítségedre lehetek!

Ha előrendeled akár a Teljes Könyvcsomagot, akár Alfonz Ikerlángját, onnantól kezdve, hogy készhezkaptad a csomagod, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok az elégedettségedre.
Ha úgy érzed, hogy a könyveim hasztalanok a számodra, csak egy emailt kell írnod nekem a hello@lujzielete.hu címre, és én visszautalom neked a teljes vételárat.

Ez tényleg egy szuper csomag!
De mennyibe kerül?

Ha teljes áron vásárolnád meg a csomagot akkor az 26.000.- Ft-ba kerülne.

Ahhoz hogy mindezt amit fentebb láthattál 50%-al olcsóbban meg tudd vásárolni, nincs már más teendőd mint leadni az előrendelésed, és kifizetni azt!

most 12.990.- Ft

Szuper karácsonyi ajándék lehet, kortól függetlenül!

Könyveimnek, sokan vehetik hasznát, hiszen azért íródtak, hogy az elmondott történetek által mindenki megtalálja bennük saját élethelyzetének lehetséges megoldását.

 

Ki vagyok Én?

Petróczki Kitti – író

Mióta foglalkozol írással?

Gyerekkorom óta írok. Eleinte verseket, dalszövegeket, később terápiás jelleggel novellákat, majd mikor elkezdtem tréningeket tartani, akkor a beszédeket, előadásokat szövegeztem, mindig az adott közönség szájízéhez igazítva az anyagot. Az első könyvem 2019 decemberében jelent meg. Akkor még nem tudtam, hogy idén egy újabb könyv születik. Emellett részt veszek egy nagyszerű kezdeményezésben, ami nem más, mint egy novelláskötet kezdő írok tollából.

Mi motivált, hogy kiadd a könyved?

Őszintén hiszem, hogy mindannyian tanulhatunk egymástól. Láttam, hallottam és megéltem olyan dolgokat, amiket nem könnyű kezelni. Nem csak negatív dolgokra gondolok. Az egyik legnehezebben kezelhető dolog, a siker. Reményt szeretnék adni, tanítani valamit és végül, de nem utolsó sorban még többet tanulni. Úgy gondolom, hogy a könyvem az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy szélesebb körben fel tudjam mérni miben kell még fejlődnöm, az emberek benyomásain és élményein keresztül, a könyvem kapcsán. A második könyv már az első sikerének az eredménye.

Milyen témákat dolgozol fel?

Az élet nagy kérdései foglalkoztatnak. Sok témakört érintek, például a felnőtté válás, alkoholizmus, elköteleződés, spiritualitás…. Van, amit mélyen és van, amit kevésbé. Mégis a fő dolog a személyiség fejlődés. Egyes szereplők esetében, ez szépen kibontakozik, míg más szereplők feladják vagy megtorpannak a kihívások előtt.

Hogyan érzed magad most, hogy az egyik nagy álmod megvalósult?

Elégedett vagyok és hálás. Mindenkinek, aki támogatott, minden emberért, akikkel a könyvek kapcsán találkozhattam. Egytől egyig, értékes és érdekes személyiségek. Minden annyira gördülékenyen ment. Inspiráltuk egymást. Tökéletes csapat alakult ki, és a projekt egészen kinőtte magát. Az egykori cél, ma már csak egy lépcsőfok. Egy álom valóra vált, és egy új cél körvonalazódik. Hamarosan elindítom a saját kiadómat, és remélhetőleg sok hozzám hasonló lelkes írótársamnak egyengethetem majd a pályáját. Az, hogy újabban Írónőnek szólítanak, már csak hab a tortán. Büszke vagyok magamra és a csapatomra egyaránt.

Miért gondolod, hogy ilyen fiatalon taníthatsz?

Azt gondolom, hogy a tudás, nem kor függvénye. Az eddigi pályafutásom során, szinte kizárólag emberekkel foglalkoztam. Mindenféle nagyképűség és arrogancia nélkül állítom, hogy a tapasztalataim, felérnek sok nálam jóval idősebb ember élettapasztalataival. Szeretek segíteni és sajátos módon látom az embereket, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan segíthessek.

Interjúk – Vélemények

Írói vélemény

Nem mondom, hogy kellemes olvasmány volt, ahogy azt sem, hogy ki tudtam kapcsolni közben. Folyamatosan azon járt az eszem, hogy ilyen valóban létezik? És naná, hogy létezik. Lujzi egy jó lelkű lány, aki csak az álmait akarja követni, és tartozni szeretne valakihez, családot akar. Az ő szemszögből követhetjük nyomon a sztorit, ami egyáltalán nem humoros, sokkal inkább elgondolkodtató. Tisztelem érte az írónőt, hogy ezt így, feketén-fehéren leírta.

Ruby Saw

Írónő, Rubyverzum

 Blogger – beszámoló

Annyi élményem és annyi emlékem van ezzel a könyvvel. Hogy őszinte leszek hiányzik a történet, hiányzik Lujzi és úgy az egész világ. Amikor kezembe vettem és belelapoztam, nyakam tettem volna rá, hogy egy Szjg 2.0-t fogok olvasni, csak felnőtt karakterekkel, erre a könyv nemhogy könnyed nem volt, egyenesen arcon vágott és feltörölte velem a padlót, de mégis minden sorát imádtam és alig várom, hogy újra olvasshassam majd, hogy valami új, valami mély üzenetet találhassak benne, ami eddig elkerülte talán a figyelmem! Szóval köszönöm, hogy ezt a csodát olvashattam, úgy érzem jogosan van a kedvenceim között

Lukács Edina

Book Time Blog

Blogger – beszámoló

Számomra igazán nagy meglepetés volt ez a könyv, mert nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog. Sok olyan gondolatot tartalmaz, ami az én életemben is fontos, ezáltal tudott közelebb kerülni hozzám a kötet. A QR-kódos megoldást pedig imádtam, főleg, hogy több számomra kedves zene is belekerült a listába. Ezek a zenék igazán jól megalapozták a könyv hangulatát és különlegessé tették. Összegezve én azt mondom, hogy ez egy igazán jó kis kötet, amit érdemes elolvasni, mert sok olyan gondolat van benne, amit az ember a saját életébe is átvihet. A zenék pedig szuperek voltak hozzá, jól hozták a hangulatot. Ha olyan könyvet keresel, ami motiválón hat rád, akkor ez a te könyved! Lujzi karakterfejlődése sokunk számára minta lehet.

Tormási Cintia

Papírra vetett gondolataim Blog

NE CSIGÁZZ TOVÁBB!

Szeretném előrendelni a teljes könyvcsomagot!

Már csak egy lépés van hátra, hogy a tiéd legyen a teljes csomag!

Kattints a leadom a rendelést gombra, add meg az adataidat, és fizess bankkártyával!

 

Bankártyával is tudok fizetni? Miért a barion?

A Barion egy elterjed, könnyen használható online fizetési felület. Nem kell félned az adataid elvesztésétől, és attól, hogy a pénzed nem ér célba! Teljesen biztonságos és követhető fizetési folyamat. Ha előrendeled a könycsomagot, én mindenképpen azt javaslom, hogy fizess bankkártyával! Egyszerűbb és gyorsabb minden másnál 🙂

A szállítás miatt pedig nem kell aggódnod, házhoz megy a csomagod 😉