Szeretet

Szeretet

A legfontosabb talán azt megértenünk, hogy a szeretet nem gyengeség, sokkal inkább erő. Miután ez megvan, már csak szabadjára kell engedni és megtapasztalhatjuk milyen az, amikor nincs alá és fölérendelt, nincs te és én, csak a mi és a miénk.

bővebben
Önismereti témák

Önismereti témák

Az önismereti munka során, még ha nem is tudatosan, de mindig van egy témánk. Egy téma, ami megérett a feldolgozásra, hogy mire darabjaira szedjük, megértsük és többek legyünk általa. Most az én jelenlegi nagy témámról hoztam nektek egy bejegyzést.

bővebben
Gyermeki létben

Gyermeki létben

A tranzakció analízis szerint három énállapotot különböztetünk meg. Ma a gyermeki létről hoztam nektek egy rövid szösszenetet. Igyekeztem nagyon egyszerűen összefoglalni, ezt az igen összetett és bonyolult témát. Hasznos információkat tartalmaz a saját önismereti munkátokhoz.

bővebben
Tarot

Tarot

Ma a tarotról hoztam nektek néhány érdekességet. A tarot kártya eredete a mai napig ismeretlen, bár egyes feltételezések szerint Keletről származik, Európában pedig az egyiptomi mamelukok és mór hódítók terjeszthették el, amiben azért a cigány jövendőmondóknak is nagy...

bővebben

KAPCSOLAT

KÖVETÉS

zsiros-petroczki-kitti